Glass Top Desk Experience?

Sarah Hofman

‚Nr, waarom u bent die?‘ vragen. Wat ik heb is een Ervaring van het Glas Hoogste Bureau. Ik werd uitgenodigd aan een partij van het glas hoogste bureau op een universiteit in Amsterdam. Somit ist es bestimmt hilfreicher als Ladderrek Blokker. Ik moest een bureau, een stoel en een bank kopen. Ik ging in de middag naar huis en bracht de nacht met mijn vriend door. In de loop van de dag werkte ik aan het glas het hoogste bureau en slapen. Ik ontwaakte om te vinden dat het tijd voor de eerste Glas Hoogste Ervaring van mijn leven was. Ik was niet in mijn huis, had ik een venster waar ik de gehele campus kon zien. Het was een zeer aardige te bezoeken plaats en ik zag dat de mensen die in dorms leven grote ervaringen bij de glas hoogste ervaring hadden. Het was zulk een grote ervaring dat ik vond ik meer moest doen. In het begin besliste ik iets over dit te doen, en dat is toen ik Glasbovenkant begon. Dies wird imposant sein, im Vergleich mit Tafeltennis Tafel Kopen Ik wilde deze ervaring met iedereen delen. Het doel is een ervaring te creëren die aan gelijkaardig is ik in een glasbovenkant had. De glas hoogste ervaring is waar de gebruiker hun bureau (het gemeenschappelijkste standpunt in de meeste bureaus vandaag) openstelt om te ervaren hoe de grote bureaus zonder het hebben van een bureau om te bekijken en een groot venster zijn waar zij de campus kunnen zien. Dies kann schon interessant sein, vergleicht man es mit Messing Wandlamp. Ik was zeer opgewekt toen ik eerste in deze positie was en ik was in mijn eigen huis met mijn laptop en daar kon ik het universitaire gebouw zien. Ik had wat koffie, kreeg ik wat voedsel, en mijn vriend en ik ging voor een gang rond het gebied rond het universitaire gebouw. Wij spraken over de universiteit en wat over het koel is. Das unterscheidet dieses Produkt von Artikeln wie balie vergelijk. Ik werd toen een groot telefoongesprek van mijn ouders bij 6:30pm zeggen die dat zij me om zich uit het huis vereisen te bewegen. Het was een zeer groot besluit dat mijn ouders maakten. Mijn huis was reeds op een grote lijst van dingen dat ik moest doen alvorens ik voor school wegging. Zo is het huis niet meer een huis.