Hoe te testen

Sarah Hofman

Dank aan ons testlaboratorium, zijn wij reeds de tweede - de meeste vertrouwde bron voor bureaus op Internet. Wij hebben talloos positief terugkoppelen van onze klanten en zijn gevraagd ontvangen om meer te doen. Wij hebben een grote inventaris van bureaus die wij aan onze cliënten aanbieden om hun vraag te ontmoeten, of om door hen kostenloos worden gebruikt.

Wij zijn ook actief op sociale media en hebben een klein aantal Twitter-rekeningen. Wij zijn ook een zeer actief deel van de scène van technologie en van het ontwerp. Onze blog is zeer populair en wij publiceren ongeveer 30 posten een week. Wij publiceren slechts in het Nederlands, maar ik heb de blog aan het Engels vertaald en ik zou enkelen van mijn gedachten willen toevoegen over wat wij denken wij tot deze industrie en voor onze cliënten kunnen bijdragen.

Tot dusver, heb ik zeer weinig positieve dingen over de bureauindustrie gelezen, die slechts de laatste jaren is gegroeid.

Eerst, dacht ik ik één van de beste bureaus rond had gevonden, en ik nog doe. Maar dit is niet het geval. Mijn bureau is niet super-stevige, moderne. In feite, vind ik dat de meeste andere bureaus ik heb bekeken niet dat stevig één van beiden zijn. Het enige ding dat dit bureau in gebruik houdt is dat het niet een standaardbureau, maar omgezet één is.

Wat is een Omgezet Bureau?

De omgezette bureaus werden eerst door het Zwitserse bedrijf Ruedo als manier ontwikkeld om het werk efficiënter te maken. Hoofdzakelijk, is het systeem waar u uw bureau binnenstebuiten draait, en dan omhoog draait u het rechterkant. Het doel is dat alle oppervlakte van uw bureau op de vloer is (u kunt veronderstellen hoe het uw bureaublik maakt). Een omgezet bureau is een grote manier om productiviteit te verhogen omdat u sparen geld door een bureau met minder materialen te kopen. Het grootste voordeel van een omgezet bureau is dat de oppervlakten altijd bij de rechte hoeken zijn.

U ziet, is ons beleid ook eenvoudig: u kunt slechts om informatie vragen die wij met u zullen delen. Als u vragen over onze processen wilt stellen, kunt u onze website niet alleen bezoeken en vragen. Deze manier, verspillen wij onze waardevolle bezoekerstijd niet. Zodat u comfortabel kunt voelen wanneer het bezoeken van onze blog, verspreiden wij ook wat informatie over ons werk. Wij publiceren artikelen in onze hoofdsectie en dan in onze sectie van „Beverly Hills“. En die sectie is waar wij interessante artikelen publiceren die niet nergens anders worden gepost.

Ik wil ook u wat informatie geven over onze nieuwe en oude bureauruimte. Wanneer u onze werkruimte bekijkt, zijn de twee grootste gebieden „Beverly Hills“ en de het „Westen“ kant van de onze bouw. De het Westenkant is de kant met meer open plek, en meer open de ruimte, het meer werk u aan die kant kunt doen. Zo kunt u daar rondwandelen in. Wij willen onze bezoekers ons nieuw bureau tonen, dat eigenlijk het nieuwe bureau is dat wij op dit ogenblik in de oude ruimte hebben.

Wij experimenteren constant met nieuwe bureaumodellen, producten, materialen, en manieren om een evenwicht tussen functionele en esthetisch aangename ontwerpen te bereiken. Ons doel is u van een beter, aangenamer ontwerp te voorzien.

De enige vraag is of u het of niet gelooft. U zal worden geschokt hoe goed de resultaten zijn. De volgende metingen en de bril worden slechts verstrekt voor verwijzingsdoeleinden, en zouden niet als het zijn moeten worden beschouwd nauwkeurige 100%. Dit zijn enkel enkele vele factoren die het resultaat van de tests konden beïnvloeden. Zij zijn NIET gewaarborgd om nauwkeurige 100% te zijn. De metingen worden verstrekt om testen zo betrouwbaar mogelijk te maken. Als een test niet wegens een specifieke kwestie kan worden gedaan, werd een test niet gedaan voor het testen en de resultaten zullen niet gegeven worden. Wij hebben vele bureauconfiguraties gebruikend diverse materialen, stijlen en grootte van materiaal getest, die wij om van hoogte vinden te zijn - kwaliteit. Wij hebben geprobeerd om een vergelijking te maken van elk bureau aan een standaardbureau zodat kunt u een besluit nemen waarbij het bureau het best voor u werkt.