Wie schrijft hier?

Sarah Hofman

Ik heb heel wat ervaring wegens mijn vorige banen in ontwerp. Ik heb een bureau dat ik nog trots ben van en houd nog, Eames One van door Avantgarde. Het is een ontwerpschrijver uit de klassieke oudheid en de belangrijkste inspiratie voor me geweest aangezien ik in de spelindustrie begonnen werd.

Hier is het originele Eames-bureau.

Nu met behulp van mijn ontwerpbedrijf, I-het werk voor, ben ik trots om een nieuwe versie van Eames One te introduceren. Het wordt genoemd Balievergelijk24. Hier zijn sommige beelden van het proces: De houten kant is een mengeling van houten vernisje en een houten kader. Het vernisje wordt gebruikt om het houten kader te behandelen zodat moet u niet zich over het verminderen van de benen ongerust maken. Het belangrijkste kader is een samenstelling van twee stukken van hout die kunnen samen worden gelijmd.

In 2017, werd ik geïnterviewd door een Nederlands TV-netwerk. U kunt meer over het hier zien. Het gesprek was over ergonomie en ergonomie in ontwerp en technologie. Mijn antwoord was zo goed dat de interviewer me zelfs een baan aanbood. Ik zou een baan in het ontwerp of de verwerkende industrie verkozen hebben maar een baan in ontwerp kon me helpen een beetje over meer leren hoe de stoelen worden gemaakt, hoe zij worden gebruikt en hoe wij hen kunnen op een bepaalde manier ontwerpen dat zowel comfortabel als elegant is.

Het is werkelijk aardig om te weten dat ik betaald word om mijn ervaringen te delen, en ik kan deze ervaringen altijd gebruiken om anderen in de toekomst te helpen. Het is ook aardig om te zien dat er daar andere mensen zijn wie deze ervaringen delen en van hen kunnen profiteren.

Mijn visie

Mijn hartstocht is ergonomie, ontwerp, en ergonomie.

Mijn favoriete bureaustoel is Zomberdijk Brugk, en het bureau waarop ik op dit ogenblik zit is de Gondelstoel. Ik heb de Gondel gebruikt aangezien het begin en ik van het voor zijn ergonomie, gemak van opstelling, en zijn comfort houd. Ik heb een paar mijn eigen verwezenlijkingen en een paar vrienden die de Gondel hebben uitgeprobeerd, en ik heb gewerkt aan mijn eigen ontwerp voor het. Mijn ontwerp voor de Gondel wordt momenteel nog gewerkt aan, maar ik zal u over dat vertellen meer wanneer de tijd juist is. U zult sommige foto's op de blog, zo vinden zoeken dat wanneer u bereid bent om het in actie te zien. Ook op deze blog zult u de ontwerpdossiers voor zowel de Gondel als de Desktopstoelen vinden ik gebruikte om het bureau waarte bouwen op.