Wie schrijft?

Sarah Hofman

Mijn motto is: Als uw bureau een pijn is, dan koop een goed bureau.

Mijn bureau is in het midden van een massief project van één of andere soort. Het is een totaal knoeit. In feite, weet ik wat niet ik met het ga doen. Maar ik ben zeer, zeer blij zit ik bij het. Het was het midden van de nacht toen ik besliste deze blog te beginnen. Het is het beste besluit geweest dat ik ooit in mijn leven heb genomen. Het begon met één enkel idee - wat met de reuzestapel van document te doen heb ik het liggen rond. Ik dacht over het neerschrijven van het in een notitieboekje maar anderzijds dacht ik dat misschien ik een grotere stapel zou moeten hebben. Ik werd zo opgewekt over het idee. Ik begon bored te worden met het schrijven in een notitieboekje, en met mijn andere projecten, als dit.

In 2013, werd ik geïnterviewd bij Nederlands TV programma „Kunstkab“ over het werk van IKEA-meubilair. Zij waren zeer geinteresseerd in het idee van een DIY-bureau voor mensen om de stukken helemaal opnieuw te bouwen of te kopen die nodig zijn. Het gesprek ging lange tijd op, zodat beëindigde ik omhoog lezend en vertalend een paar delen van het gesprek (en het was groot om meer over de Nederlandse mensen te leren). Zo moest ik een post over het onderwerp maken. Nu sta ik het in het Engels te vertalen op het punt.

IKEA in het Nederlands

Lange tijd heb ik alle informatie willen brengen ik over IKEA aan het Engels heb geleerd. Maar er is nog heel wat te doen werk. Eerst moet ik te weten komen wat van de IKEA-meubilairinzameling scheiden in het Nederlands en is hoe te om het te beschrijven.

In sociale media, kunt u me vinden gebruikend hashtag #Baliever. I ook hebben de blog over het dagelijkse leven van mensen die leven met of de gebruikscomputers en het effect deze technologie op hun leven en leven van hun families en vrienden.

De post op hoe Internet het leven van mijn moeder beter maakt was mijn favoriet te schrijven stuk. „Hoe een blog mijn leven werd. In het begin van 2011, werd mijn moeder gediagnostiseerd met longkanker. Ik besteedde heel wat tijd bij haar bed en dientengevolge verloor zij haar capaciteit om lange perioden van tijd te betekenen. Zij had strenge hals, rug, en schouderpijn, en had ook strenge ademhalingsproblemen toe te schrijven aan een herniated schijf. Dit veroorzaakte haar constant haar benen en haar moeten terug bewegen. Het nam heel wat tijd voor mijn mamma om naar haar vorig niveau van gezondheid te terugkeren.

Ik was geboren in de V.S., leefde in Holland als tiener en nu levend in Nederland. Ik heb ook in Canada en de V.S. bestudeerd en ik houd van mijn vrije tijdlezing over het bureauleven te besteden en ik schrijf ook over mijn leven in een verscheidenheid van andere onderwerpen, zoals Internet. Als u zou willen zeggen hallo, een koffie hebt of een bier hebt, laat vallen me een lijn. Als u uw verhalen wilt delen of me een vraag stellen, gelieve te aarzelen niet om me te laten vallen een lijn:  

�I�m een 23 jaar oude student en ik ben altijd hartstochtelijk over het maken van tot mijn bureau een betere plaats te werken geweest. Ik heb sommige foto's van mijn bureau genomen aangezien ik daarin werk, en ik ben zeker u hen ook nuttig zult vinden.

I�m die momenteel Zakenonderricht bestuderen bij de Universiteit van Amsterdam. Ik zal mijn derde jaar in de volgende twee maanden en jaar na dat beëindigen. Ik ben geinteresseerd in het werken in een verscheidenheid van ondernemingen evenals IT industrie.